DE nummer 1 onder de haartoevoeging. Great Lenghts is 100% gemaakt van natuurlijk mensenhaar.

Great Lenghts extensions worden met alle respect voor de mensenrechten, lokale tradities en ethische waarden ontwikkeld. De extensions zijn 100% vergin remy haar dat rechtstreeks afkomstig is van de donaties die werden gedaan aan de indiase tempels. Indiase tempels investeren de opbrengst van de verkoop van het haar naar lokale goede doelen.

Het kleurassortiment is zeer uitgebreid en de kwaliteit van het haar is echt super.

Verlengen en/of volume.

Extensions zijn er niet alleen om het haar te verlengen, maar zijn zeker ook geschikt om het haar voller te maken. Bij verlenging gaan er gemiddeld 100 extensions in. Dit terwijl er bij meer volume al gewerkt kan worden vanaf 25 extensions.

Tijdens het plaatsen van de extensions, gebruiken wij eigenlijk altijd meerdere kleuren door elkaar, dit om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te maken.

Hoe gaan wij te werk?

  • U kunt telefonisch een afspraak maken voor een intake gesprek, deze is kosteloos.
  • Tijdens de intake gaan we kijken naar, wat wil de klant, hoeveelheid extensions, kleur bepalen door middel van kleurstaaltjes, de prijs en als we het samen eens zijn gaan we een afspraak inplannen om de extensions te plaatsen.
  • De levertijd is 2 dagen, dus we kunnen snel aan de slag:)

De prijs.

Omdat dit een op maat gemaakt product is, lopen de prijzen uiteen. Dit is een luxe product met voor ieder wat wils, dus maak gerust een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden eens te bespreken. Bel of Whatsapp ons op 0481 374 629.

Resultaten